Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@15:50:19 GMT

سرخی چهره مهاباد از سیلی کرونا

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۱۱۹۵۸

سرخی چهره مهاباد از سیلی کرونا

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، جواد آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی اظهار داشت: علاوه بر شهر‌های قرمز قبلی، از ۲۳ مرداد ماه شهرستان‌های اشنویه، چالدران نیز به وضعیت قرمز درآمدند.

او تصریح کرد: پیش از این ارومیه، خوی، شاهین دژ، ماکو، چایپاره، تکاب، سردشت، شوط و مهاباد، بوکان، پلدشت، سلماس، میاندوآب و نقده در وضعیت قرمز بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

وضعیت مهاباد بحرانی شد/ بستری ۲۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا ظرفیت بیمارستان مهاباد تکمیل است

آقازاده با بیان اینکه در حال حاضر تنها شهرستان‌های پیرانشهر و باروق و چهاربرج در وضعیت نارنجی قرار دارند، افزود: در ۲۴ ساعت گذشته هزار و ۳۰۲ بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان شناسایی و از این تعداد ۲۹۷ نفر بستری شدند که ارومیه با ۱۱۱، خوی با ۵۶ و مهاباد با ۲۷ بیمار جدید بیشترین تعداد بستری را در استان داشتند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: با فوت ۱۱ بیمار مبتلای دیگر، مجموع قربانیان کرونا در آذربایجان غربی به ۵ هزار و ۶۲ نفر رسید.

انتهای پیام/ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شیوع ویروس کرونا وضعیت قرمز علوم پزشکی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۱۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کم رنگ شدن خط قرمز عدم استفاده از تسلیحات غربی علیه روسیه

با توجه به تشدید حملات روسیه در جنگ اوکراین، مقامات غربی به تدریج از رویکرد خود برای عدم استفاده از تسلیحات ارائه شده به اوکراین برای حمله به اهدافی در خاک روسیه کوتاه می‌آیند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "تاگس شاو" در مطلبی نوشت: متحدان اوکراین از مدت‌ها پیش نسبت به استفاده از سامانه‌های تسلیحاتی که از غرب ارائه می‌شوند علیه اهدافی در روسیه هشدار داده‌اند. اما با توجه به شرایط سخت در جبهه، صداهای فزاینده‌ای به گوش می رسد که بوی تجدید نظر می دهد.

آخر هفته در اوکراین عید پاک بود - اما هیچ نشانه‌ای از استراحت تعطیلات در این کشور وجود نداشت. ارتش روسیه بار دیگر با هواپیماهای بدون سرنشین، بمب های گلاید و موشک به اوکراین حمله کرد.

در شرق این کشور، ارتش روسیه با حملات سخت جبهه‌ای به پیشروی خود ادامه می‌دهد، در حالی که سربازان اوکراینی باید منتظر تحویل تسلیحات اعلام شده از طرف متحدان غربی باشند. اوضاع به قدری متشنج است که یک سوال دوباره با صدای بلندتر مطرح می شود: آیا اوکراین همچنین می تواند از سلاح های غربی برای هدف قرار دادن اهداف در روسیه استفاده کند؟ برخی از اعضای ناتو در اینجا به طور فزاینده‌ای خود را عمل گرا نشان می دهند.

اخیراً دیوید کامرون چنین موضع گیری هایی را اتخاذ کرده است. وزیر خارجه بریتانیا روز پنجشنبه از کی یف بازدید کرد. دولت او به تازگی به اوکراین قول داده است که سالانه سه میلیارد پوند کمک به این کشور ارائه کرده و تا زمانی که لازم باشد این کار را انجام خواهد داد.

کامرون در سخنانی گفت: روسیه به اوکراین حمله کرد و اوکراین کاملاً حق دارد که پاسخ دهد. وی استفاده از تسلیحات انگلیسی برای حمله به قلمرو روسیه را در این شرایط حق اوکراین و اقدامی بجا دانست.

به ای ترتیب کامرون می خواهد به اوکراینی ها اجازه دهد تصمیم بگیرند که چگونه از سلاح های بریتانیایی استفاده کنند.

کمی قبل از آن، بایبا برازه، وزیر امور خارجه لتونی نیز به اوکراینی‌ها در این باره کارت سفید داده بود. وی در مصاحبه با روزنامه آنلاین اوکراینی "اروپین پراودا" گفت: "اوکراین نه تنها به دفاع هوایی یا مهمات نیاز دارد. اوکراین باید بتواند حملات دوربرد و دقیق حتی در خاک روسیه که روسیه از آنجا به اوکراین حمله می کند انجام دهد. این مورد تحت پوشش قوانین بین المللی است. اوکراین به سلاح های دوربرد نیاز دارد.

سیاستمداران غربی حاکم به ندرت تا به حال چنین کلمات روشنی را در مورد این موضوع حداقل نه در ملاء عام ایراد کرده‌اند. از سوی دیگر، دولت روسیه بارها اعلام کرده است که حملات با سلاح های غربی به خاک روسیه می تواند اوضاع را تشدید کند. کرملین دیوید کامرون را متهم کرده است که سخنان وی امنیت اروپا را به خطر می اندازد.

البته حملات اوکراین در روسیه مدت هاست که به واقعیت نزدیک شده است. این کشور فرودگاه ها، اردوگاه های نظامی و پالایشگاه های نفت را با هواپیماهای بدون سرنشین جنگی بمباران می کند. به ویژه پالایشگاه ها اخیراً مکرراً تحت حملات اوکراین قرار گرفته‌اند. کارشناسان نظامی بر این باورند که اگر اوکراین به حملات پهپادی خود ادامه دهد، روسیه ممکن است در تابستان با کمبود بنزین مواجه شود. قیمت سوخت نیز ممکن است در سراسر جهان افزایش یابد.

این احتمالاً یکی از دلایلی است که اخیراً دولت ایالات متحده بر ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین فشار آورده است تا دیگر به پالایشگاه های روسیه حمله نکند. شاید صرفاً به این دلیل که قیمت بالای بنزین برای یک رئیس جمهور در طول مبارزات انتخاباتی اش سم است. اما زلنسکی هیچ جایگزینی برای تضعیف روسیه نمی بیند.

زلنسکی البته در این راستا حمایت هایی را از دبیر کل ناتو دریافت کرده است. "ینس استولتنبرگ"، دبیرکل ناتو در اوایل آوریل گفت: زلنسکی اکنون حتی از حمایت دبیرکل ناتو نیز برخوردار است: پالایشگاه‌های نفت در خاک روسیه «هدف‌های قانونی» برای حملات پهپادهای اوکراینی هستند.

در ادامه این مطلب آمده است: سیاستمداران و مقامات نظامی غربی مدتهاست که به طور مخفیانه به حملات در خاک روسیه مشروعیت می دهند. اکنون افراد بیشتری این کار را به صورت عمومی انجام می دهند. و برخی دیگر حمله به خاک روسیه با استفاده از سلاح های غربی را دیگر مشکلی نمی بینند.

اوله ژدانوف، کارشناس نظامی اوکراینی با اشاره به وضعیت دشوار در جبهه و تشدید حملات روسیه گفته است: دیر یا زود باید این اتفاق بیفتد که کشورهای غربی از درخواست خود برای عدم استفاده از سلاح خود در خاک روسیه صرف نظر کنند همچنین برای موشک‌های دوربرد ATACMS که ایالات متحده در بهار به اوکراین تحویل داده است و تا 300 کیلومتر برد دارند.

اوکراین قبلاً از این تسلیحات برای حمله به چندین هدف روسیه استفاده کرده است، اما ظاهراً فقط در مناطق تحت کنترل روسیه. با انجام این کار اوکراین باید به الزامات آمریکا پایبند باشد. ایالات متحده تحویل موشک ها را به شرط استفاده از آنها فقط در خاک اوکراین مقید کرده بود. همچنین گفته می شود که این توافق بی سر و صدا با موشک های کروز بریتانیایی "Storm Shadow" نیز وجود دارد.

آلمان: باید از دارایی‌های روسیه به نفع اوکراین استفاده شودحمایت پکن از برگزاری کنفرانس صلح اوکراین

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام وضعیت قرمز در این دو شهر
  • هوای کرمان بر مدار قرمز ثبت شد / شاخص کیفی ۱۹ شهر سالم و پاک است
  • کم رنگ شدن خط قرمز عدم استفاده از تسلیحات غربی علیه روسیه
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • هوای اصفهان ناسالم است/ کاشان در وضعیت قرمز آلودگی
  • (تصاویر) سیلی برای زندگی!
  • کارت قرمز به جای تشویق به نجات جان! اخراج بازیکن به خاطر درخواست کمک برای هوادار بیمار
  • مزاحمت ناموسی موجب قتل در شهرستان مهاباد شد
  • آذربایجان‌غربی رتبه نخست کشوری در تولید آرتمیا
  • انحراف از جاده یک دستگاه خودرو پراید در محور مهاباد-سردشت